Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Bouillon (6 pers)

Aantal personen: 6

Ingrediënten

200 gram schenkel
1½ liter water
100 gram bouquet garni ( = prei, ui, wortel, knolselderij)
tijm
laurier
gekneusde peper
foelie

Bereiden

1.Schenkel met koud water opzetten.

2.Aan de kook brengen.

3.Afschuimen.

4.Bouquet en kruiden toevoegen.

5.Ca. 4 uur laten trekken.

6.Passeren (= uitzeven door een natte passeerdoek).

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Asperge met gerookte zalm
Flensjes gevuld met asperge-garnalenragout
Bloedsinaasappelsalade met noten-frambozendressing
Witlofsalade met appel
Zelfgemaakte huzarensalade

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes